Melomanii orădeni au „Invitație la dans”, de la Filarmonica din urbea de pe Crișul Repede

Filarmonica de Stat Oradea invită publicul meloman la concertul intitulat „Invitație la dans”. Acesta face parte din stagiunea de vară INITIO 2022 și va avea loc joi, 30 iunie, de la ora 20.00, în sala „Enescu-Bartók”. La pupitru se va afla maestrul Cristian Sandu.

Orchestra de coarde a Filarmonicii de Stat Oradea va interpreta patru lucrări cu tematică dansantă, fiecare aparținând unui curent muzical diferit. Prima piesă din program este Air on G de Johann Sebastian Bach, urmată fiind de Divertisment in D, KV 136 de Wolfgang Amadeus Mozart. Melomanii vor audia apoi Serenada pentru coarde de Antonín Dvořák, iar concertul se va încheia cu Dansuri populare românești de Belá Bartók.

Din motive obiective, concertul a fost mutat în sala de concerte a Filarmonicii de Stat Oradea, locurile achiziționate înainte de această modificare au fost distribuite la cea mai înaltă categorie de preț.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Moscovei, nr. 5 sau online, pe: https://www.bilete.ro/invitatie-la-dans-initio22/invitatie-la-dans-initio22-30-iun-2022.

Alte știri