Melomanii orădeni sunt așteptaţi la un concert dedicat compozitorului J.S. Bach

Melomanii orădeni sunt așteptaţi la Filarmonică la un concert cu lucrări din repertoriul marelui compozitor german, Johann Sebastian Bach. La pupitru se va afla maestrul Ilarion Ionescu Galaţi.

Programul serii va debuta cu ,,Concertul brandenburgic nr.3 în Sol major” și ,,Concert brandenburgic nr.4 în Sol major”. Va urma ,,Ciaccona din Partita în re minor” de Johann Sebastian Bach – L.Schinina și ,,Toccata și fuga în re minor” de Johann Sebastian Bach – Leopold Stokowski. Soliștii serii sunt Nagy Kálmán, la vioară, Vasile Foica și Nagy Éva, la flaut.

„Programul e unul greu și pretențios. Am găsit o orchestră, într-o ascensiune extraordinară, cu suflet tânăr. O să fie un concert interesant, care o să fie pe placul publicului și mă bucur să văd că aveți, la Oradea, o stagiune luminoasă și de succes”, a precizat maestrul Ilarion Ionescu Galaţi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri