Membrii Serviciului de Ajutor Maltez din România au sarbatorit un sfert de veac de activitate in Romania

Sâmbătă, 22 octombrie, a fost prilej de bucurie şi sărbătoare pentru maltezii din toată ţara, membrii au sărbătorti 25 de ani de activitate. Membrii Serviciului de Ajutor Maltez din România s-au adunat la Cluj-Napoca pentru a celebra, alături de prieteni veniţi din Germania, Austria, Ungaria, şi reprezentanţi ai Ordinului Cavalerilor de Malta, 25 de ani de activitate caritabilă în România.

Cu ocazia acestui eveniment după slujba de mulțumire au fost acordate diplome de apreciere şi medalii celor mai dedicaţi voluntari şi celor care au fost alături Serviciului de-a lungul anilor. Astfel, sucursala din Oradea reprezentată și ea de o delegație orădeană, care a primit o diplomă de recunoaștere a activităților derulate în Oradea.

Diploma a fost preluata de președintele Bruncsak Gyongyi. Aniversarea de 25 de ani de activitate a Serviciului de Ajutor Maltez va fi sărbătorită și în Oradea în cursul lunii noiembrie, când va fi prezentat și în municipiu cartea scrisă de către Puskas Balint, unul dintre fondatorii Serviciului de Ajutor Maltez din România.

malta2

Distribuie informația
Alte știri