Mensa Oradea cauta cei mai inteligenti bihoreni. Cum poti participa la teste

Universitatea din Oradea va găzdui sâmbătă, o nouă sesiune de testări organizată de Mensa Romania, societatea celor mai inteligente persoane din lume. Evaluarea se va desfăşura în sediul Facultăţii de Ştiinţe, clădirea C, sala C 209 de la ora 11:00. Testul constă într-un set de 45 de întrebări „culture-free” (matrice progresive Raven) și durează 20 de minute.
Este un test IQ optimizat pentru o rezoluţie cât mai fină în zona pragului de intrare în Mensa (2% din populaţie), iar rezultatele testării sunt confidenţiale. Înscrierea se face online, pana joi,  24 noiembrie.
Mai multe detalii despre sesiunea de testări pot fi obţinute pe site-ul organizației (mensa-romania.ro).
Organizația Mensa a fost creată în 1946 cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă. Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care plasează individul în primele două procente din populație în ceea ce privește nivelul de inteligență.
Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri