Mesaj Ro-Alert / Un urs dă târcoale în apropierea caselor din Bratca, Bihor

foto : arhiva/ ilustrativ

În cursul acestei zile, localnicii din Bratca au fost avertizați, prin mesaj RO-ALERT, de prezența unui urs în zonă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a transmis un mesaj Ro-Alert pentru protejarea locuitorilor din satul Bratca, unde, o localnică a obsevat prezența unui urs în spatele propriei gospodării.

Pompierii bihoreni le-a recomandat localnicilor și celorlalte persoane aflate în localitate și în proximitatea acesteia, să evite zona, să rămână în locuințe, să păstreze distanța față de animal și să nu încerce să-l hrănească sau să se fotografieze cu acesta:

„A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Bratca în zona numarului 382! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospodărie. The presence of a bear was reported in Bratca, area number 382! Avoid the area, stay indoor! Stay away from the animal and do not try to take pictures of it or feed it. Protect your pets/livestock without putting your life in danger.ISU BH”

Distribuie informația
Alte știri