Mesaj tulburator pentru tanara studenta a Universitatii Oradea care si-a pierdut viata in accidentul din Jibou

Accidentul cumplit de la Jibou in care patru tinere si-au pierdut viata, lovite de tren, a lasat multa durere in sufletul apropiatilor victimelor. Fetele se intoarceau de la festivitatea de absolvire de la facultate( Universitatea de Nord din Baia Mare, specializarea Administrarea Afacerilor), atunci cand prietena lor care se afla de la volan, nu s-a asigurat la trecerea pe calea ferata, iar autoturismul a fost lovit din plin. Soferita a fost singura supraviatuitoare.

Zilele trecute, Madalina Parja, una din victime, care era si studenta in anul III la Agricultura, in cadrul Universitatii din Oradea, ar fi implinit varsta de 21 de ani.

Sora ei mai mica, Adelina, a postat pe Facebook un mesaj tulburator. „ Astazi esti un inger care infrumusetează cerul, astazi te uiti la noi de acolo de sus fara a spune un cuvant ! Astazi trebuia sa fie despre tine, omul care nu a gresit nimanui cu nimic, care a fost mereu cu zambetul pe buze, indiferent de ce s-a intamplat! Te port in suflet ca o icoana sfanta si imi lipsesti atat de mult, dar mai ales astazi, cand trebuia sa iti spunem cu totii “La multi ani !”, putem doar sa mergem sa iti punem o lumanare!”

Distribuie informația
Alte știri