Mesajul lui Bolojan după instalarea noului Guvern: „Sunt două câștiguri…”

Prin votul din Parlament avem un nou guvern.  Sunt două câştiguri:

1. guvernul Dăncilă, care a dus ţara într-o fundătură economică, a fost demis. Odată cu aceasta, politicile greșite aplicate în acești ani, care au făcut să nu avem dezvoltare în condiții de creștere economică, vor fi corectate. Sunt create condițiile pentru ca PSD, partidul care are cea mai mare responsabilitate pentru dezvoltarea întârziată a României, să aibă un rol minor în anii următori.

2. Avem un guvern operațional care are de făcut câteva lucruri urgente pentru ţară: rectificări bugetare pentru funcționarea sistemelor publice, pregătirea bugetului pe anul viitor, pregătirea de trecere a iernii, nominalizarea unui candidat serios pentru comisarul nostru european, intervenția pe legislația privind funcționarea justiției pentru evitarea sincopelor de personal, revizuirea proiectelor nesustenabile anunțate de fostul guvern, înlocuirea celor incompetenţi promovați de PSD din administrație și alte măsuri pentru schimbări de profunzime.

Pentru guvernul PNL nu va fi o perioadă ușoară. Am încredere că, împreună cu președintele României, va face ceea ce trebuie pentru ţara noastră. Le mulțumesc colegilor din conducerea PNL și parlamentarilor noştri pentru tot efortul de a obține votul de învestitură de azi. Succes și spor la treabă guvernului Ludovic Orban!

Distribuie informația
Alte știri