Mesajul Poliției Bihor de Florii și Paște: „Pentru a va proteja pe dumneavoastră și familia, respectați Ordonanțele Militare”

Trecem cu toții printr-o încercare, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună. Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele. Pentru a va proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele Militare

– Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră,

– Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei,

– Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

Echipajele de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.

Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii și de sărbătoarea Floriilor,

– Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta grătarul îl facem acasă.

Vă informăm că accesul este restricționat în zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.

Echipajele poliției rutiere, de ordine publică și jandarmeria vor supraveghea toate aceste zone.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 10.000 de lei.

În medie, peste 500 de polițiști bihoreni vor fi prezenți în stradă, zilnic, în această perioadă, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, pentru siguranța dumneavoastră!

Respectați Ordonanțele Militare!

Distribuie informația
Alte știri