Mesajul Poliţiei după accidentul cu patru morţi din Sălaj, dintre care unul din Bihor. Cum arată maşina cu volan pe dreapta după impactul fatal

Foto: Poliția Română

Poliția Română trage un semnal de alarmă pentru toți șoferii care conduc mașini cu volan pe dreapta. Pe contul de Facebook al Poliției a fost publicată o fotografie cu o mașină de acest fel, distrusă într-un accident.

Aproape toate accidentele din acest an în care au fost implicate mașini cu volanul pe dreapta s-au produs din cauza șoferului, informează Poliția Română.

”Așa arată o mașină cu volanul pe dreapta, care a provocat un accident rutier pentru că a intrat pe contrasens, fără vizibilitate suficientă, când a vrut să depășească. Imaginea este realizată noaptea trecută, în Sălaj”, a scris joi Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

Două maşini s-au ciocnit frontal după ce, unul dintre şoferi, un tânăr de 22 de ani, ar fi depăşit pe linie continuă. În urma coliziunii au rezultat patru morți, trei din Audi și șoferul nevinovat, de 44 de ani din Marghita. Ceilalți pasageri, 4 la numar, din ambele mașini au fost transportați de urgență la UPU. Soția șoferului din Marghita a fost rănită grav și se află la terapie intensivă. La fel și fiica lor, de doar 14 ani. Cele două au multiple fracturi, dar și probleme la organele interne.

În 24 din cele 25 de accidente rutiere, produse în prima jumătate a acestui an, în care au fost implicate autoturisme cu volanul pe partea dreaptă, vina a aparținut conducătorilor acestor vehicule, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Distribuie informația
Alte știri