Florin Birta înainte de inaugurarea noii Arene Polivalente: ”Orădenii și bihorenii meritau acest loc”

Momentul inaugurării Sălii Polivalente este un motiv de bucurie, fiind un spațiu al întâlnirii, locul unde se poate forma și întreține sentimentul de comunitate, a transmis Pe Facebook primarul Florin Birta

Susținerea propriilor echipe cultivă solidaritatea comunităților locale. Orădenii și bihorenii meritau acest loc. Le mulțumesc tuturor celor implicați, din 2014 până în prezent, în realizarea acestui obiectiv.

Am ținut ca acest eveniment să aibă loc astăzi, 20 aprilie, la momentul aniversar al orașului pentru că adevărata politică de care au nevoie toți românii, indiferent de naționalitate, este cea a faptelor. Sper ca acest loc dedicat în primul rând sportului să ne inspire – pe fiecare în parte- că doar jucând bine și în spirit de echipă ai șansa să câștigi. Sportivii ne vor inspira să admirăm mai mult valoarea sacrificiului, a temeiniciei și a consecvenței care ne duc la victorie, fiind un model de urmat pentru noile generații. Fără sacrificii nu se pot obține rezultate importante. Nu pot să nu fac încă o remarcă și anume că sportul ridică barierele diferențelor culturale care de multe ori au dus la conflicte.

Îmi permit ca din acest spațiu dedicat evenimentelor sportive să adresez respectuos tuturor îndemnul: ”Să ne antrenăm voințele pentru binele orădenilor!”.

Distribuie informația
Alte știri