Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in Crisana in urmatoarele doua saptamani

Urmatoarele doua saptamani vor aduce, din punct de vedere termic, o vreme oscilanta, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie, scrie Agerpres.

In Crisana, dupa trei zile in care temperaturile maxime se vor mentine apropiate de cele specifice acestei perioade, iar media lor va fi de 2 grade, vremea va intra intr-un proces de incalzire treptata, pana in data de 1 februarie, cand media maximelor termice va ajunge la 10 grade si va fi mult mai cald decat in mod normal la aceasta data.

In urmatoarele zile se va raci usor, dar pana la sfarsitul intervalului de prognoza media maximelor diurne pe intreaga regiune nu va mai cobori sub 6 grade. Minimele nocturne vor scadea in primele zile pana la o medie de -7 grade, in dimineata zilei de 24 ianuarie, apoi se va incalzi, iar cele mai calde nopti vor fi cele de la inceputul lunii februarie. Dupa data de 3 februarie se va racori si vor fi din nou temperaturi minime negative.

Probabilitatea de precipitatii va fi redusa in prima saptamana, dar va creste in cea de-a doua, iar cantitatile de apa vor fi in general slabe.

Distribuie informația
Alte știri