Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Ce-i asteapta pe bihoreni

Regimul termic va fi unul oscilant pe durata următoarelor două săptămâni, reiese din prognoza de specialitate valabilă pentru perioada 14 – 27 noiembrie, dată luni publicității.

Pentru regiunea Crișanei, meteorologii estimează, în intervalul 14 — 16 noiembrie, o vreme deosebit de rece, cu o medie a valorilor diurne de până la 3 grade Celsius. În zilele următoare, temperaturile maxime vor crește semnificativ, iar la sfârșitul primei săptămâni de prognoză vremea va deveni mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, cu maxime termice, în medie, pe întreaga regiune, de 14 grade.

În săptămâna a doua de prognoză, temperaturile vor începe să scadă ușor și treptat, de la valori medii maxime de 13 — 14 grade în primele zile, la 10 — 11 grade la finalul intervalului. Temperaturile minime vor avea variații asemănătoare, cele mai mici valori medii se vor atinge în jurul datei de 16 noiembrie, minus 5 grade, iar cele mai mari, în zilele de 20 și 21 noiembrie, de 5 — 6 grade. În zilele de 14 și 16 noiembrie vor fi, local, mai ales ninsori, iar ploi pe arii relativ extinse vor apărea în jurul datei de 20 noiembrie, precum și în ultimele zile ale intervalului. În rest, condițiile de precipitații vor fi reduse.

Distribuie informația
Alte știri