Metodă periculoasă de ascundere. Imigranți din Sudan depistaţi în Episcopia Bihor pe ansamblul de roţi al şasiului unui vagon de tren

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Episcopia-Bihor au depistat ascunşi pe ansamblul de roţi al şasiului unui vagon al unui tren cu destinaţia Germania, trei cetăţeni din Sudan care au încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

În data de 16.11.2022, orele 22:00, la controlul de frontieră al trenului care circulă pe relaţia Oradea-Germania, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi pe ansamblul de roţi al şasiului unui vagon trei cetăţeni străini care intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat pentru a ajunge în Germania.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul instituţiei pentru verificări suplimentare, unde colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Sudan, cu vârste cuprinse între 25 şi 38 de ani, posesori de permise de şedere temporare în România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Distribuie informația
Alte știri