Mica Unire la DASO

Cu mic, cu mare, de la prichindeii din creșele noastre și copiii din Centrul de Zi, la seniorii din centrele multifuncționale din cartiere, din subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, cu toții am sărbătorit Unirea Principatelor Române.

Copilașii din creșe au marcat această sărbătoare printr-o serie de activități, au confecționat cocarde, au încins o horă și au desenat, fiind o zi a bucuriei de a fi împreună și de a învăța ce înseamnă solidaritatea, indiferent de vârstă.

Totodată copiii din Centrul de Zi s-au organizat și ei cum se cuvine să întâmpine această zi și alături de educatorii lor, au pregătit cu mult entuziasm sarmale, pe care, alături de desenele tematice create de ei, le-au dăruit seniorilor noștri din Centrul Multifuncțional Rogerius. Gestul micuților i-a surprins pe seniori, aducându-le lacrimi de bucurie.

Cu cât copiii au parte de mai multe experiențe, cu atât vor înțelege mai bine cum funcționează lumea din jurul lor, vor face mai ușor legături între elemente și idei, vor aborda diferite situații din perspective diferite și vor găsi mai multe soluții problemelor cu care se vor confrunta ulterior în viață și învață că e important în viață să și dăruiești, uneori bucuria de a dărui fiind mai mare decât cea de a primi.

Ziua de 24 ianuarie, zi istorică pentru toți românii, a fost marcată și de către bunicii care au ales să petreacă timp de calitate la Centrul Multifuncțional Nufărul, prin vizita d-lui. dr. Petru Ardelean – muzeograf la Muzeul Țării Crișurilor Oradea care a dorit să vină să le vorbească despre însemnătatea acestei zile. Tematica a acaparat şi antrenat în acelaşi timp în discuţie pe cei prezenţi și spre marea lor surprindere, elevii clasei I-a C de la Colegiul Național Onisifor Ghibu le-au pregătit o surpriză și le-au trimis ghirlande colorate confecționate de către ei, cu care centrul a fost împodobit, ziua încheindu-se cu multă voie bună.

”În fiecare an, ziua de 24 ianuarie ne face să retrăim cei mai importanți pași făcuți de strămoșii noștri pentru tot ce este astăzi România și ne bucurăm că atât cei mici cât și seniorii noștri din comunitate împărtășesc alături de noi sentimente de patriotism, doar împreună și uniți putând dezvolta România” a precizat d-na Anca Grama, directorul DAS Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri