Michael Bolton va susţine anul acesta concerte la Cluj-Napoca şi Bucureşti

Artistul în vârstă de 66 de ani, premiat de două ori cu Grammy, va urca, pe 20 iulie, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi pe 22 iulie, pe cea a Sălii Palatului din Bucureşti. Ambele concerte vor începe de la ora 20.00. Biletele pentru concertele de anul acesta din România pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 74 şi 288 de lei, pentru Cluj-Napoca, şi 64 şi 588 de lei, pentru Bucureşti, conform news.ro.

Michael Bolton a lansat solo un număr de 18 albume, care au fost vândute în peste 75 de milioane de copii la nivel global. El a debutat în 1975 cu discul „Michael Bolotin” (numele său real), iar cel mai recent este „A Symphony of Hits”, apărut anul acesta. Este cunoscut pentru piese ca „How Am I Suppose To Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied”, „When a Man Loves a Woman” şi „Can I Touch You… There?”.

Bolton a mai primit şase trofee American Music, trei nominalizări Emmy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame. A colaborat cu nume ca Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. şi Kenny Rogers.


Foto: news.ro


Distribuie informația
Alte știri