Michelle Pacheco revine la Oradea cu o nouă provocare: tu cum te eliberezi de traumele emoționale?

michele-pacheco_OracleTalk1

Pentru iubitorii de spiritualitate din Oradea urmează un week-end interesant datorită provocării lansate de Michelle Pacheco, care propune publicului să se elibereze de traumele emoționale în cadrul unor workshop-uri ce vor fi organizate sâmbătă, 18 februarie, respectiv duminică 19 februarie, la sediul Fundației Life 2008 de pe str. Sf. Apostol Andrei nr.15. Discuțiile despre energia anului 2017 vor fi abordate din perspectiva centrării în inimă, tehnică pe care Michelle Pacheco o predă în cursurile sale speciale de Trezirea Inimii Iluminate. De asemenea, sesiunile de respirație conștientă vor ajuta la importanța găsirii și utilizării canalelor de comunicare cu Sursa Divină.
Iată programul complet:

Sambata, 18 Februarie – 9:00 – 14:00
Workshop Meditatie – Trauma emotionala

Diferenta intre barbati si femei – La limita dintre materie si spirit. Cum putem sa ne centram pentru a trai o viata sanatoasa.
Vom discuta despre suferinta si manifestarea ei in viata de zi cu zi. Cum suntem afectati la toate nivelurile, fizic, emotional, si spirituaal. Cum putem identifica cauza si cum le putem elimina.
Exercitii, tehnici si meditatii pe care le putem folosi in viata de zi cu zi.​

Sambata, 18 Februarie – 15:30 – 21:30
Cerc Respiratie Cosntienta – Eliberarea traumelor emotionale

Cauza tuturor problemelor din viata de zi cu zi
Vom petrece ziua intelegand cum prin exercitii si tehnici de respiratie putem elimina stresul, anxietatea, starile de panica si cum sunt astfel generate probleme de sanatate.
Partea a doua a zilei va fi dedicata practicii
Aveti nevoie de o patura si un izopren Yoga. Incepatori sau avansati bineveniti.

Duminica, 19 Februarie – 9:00 – 14:00
Cerc Respiratie Cosntienta – Respiratia Spirituala – Constientizarea corpului energetic, fizic, emotional, si spiritual.

Experimentati cum prin tehnici de respiratie constientizam corpul energetic si cum putem elibera traumele, energiile stocate la acest nivel, atat din viata prezenta sau de alta data.
Conectarea cu Sursa prin tehnici de respiratie. Dezvoltarea abilitatii de concentrare si eliberare a gandurilor distructive care ne deturneaza de la scopul nostru de dezvoltare spirituala pe toate planurile.
Aceasta sesiune este foarte profunda si recomandata dar nu limitata celor care au participat si la prima sesiune de sambata deoarece e nevoie de practica aditionala.
Exercitii, tehnici si meditatii pe care le putem folosi in viata de zi cu zi.

Duminica 19 Februarie – 16:00 – 20:30
REUNIUNE pentru toti cei ce au participat la workshopul – Trezirea Inimii Iluminate

Intrebari si Raspunsuri. Meditatia de creatie in inima. Discutie despre energia puternica a anului 2017 si cum suntem afectati. Procesul de centrare si echilbrare emotionala, fizica si spirituala. Urmatorii pasi asa cum au fost impartasiti de Drunvalo Melchizedek.

20 Februarie – Sesiuni Private cu programare
Respiratie Constienta, Regresii cu vindecare prin tehnici de vizualizare din inima, Terapie prin sunet.

Pentru informații, costuri și programări: Mirela Codilă – 0742 211 224.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri