Microbuz căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră bihoreni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetăţean ucrainean care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui microbuz marca Mercedes-Sprinter, căutat de autorităţile din Italia.

Barbatul, în vârstă de 34 de ani sustine ca a primit autoutilitara de la o persoană de sex masculin ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, pentru a o transporta în Ucraina. El declara că nu a știut că microbuzul pe care-l conducea este căutat de autorităţile din Italia.

Mijlocul de transport, în valoare de 30.000 euro, a fost retinut la sediul I.T.P.F Oradea până la finalizarea cercetărilor, iar ucraineanul s-a ales cu dosar penal.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri