Microbuz din Bihor, parcat lângă Poarta Sărutului. Șoferul a fost amendat

Un microbuz înmatriculat în județul Bihor a parcat, sâmbătă seara, pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, chiar lângă Porta Sărutului .

Parcul “ Constantin Brâncusi “ – Noua parcare din Târgu Jiu ‼️ ‼️Când toate străzile orașului sunt goale, fiind weekend ,ora 20:50.
‼️Unii cu tupeu nu au loc să parcheze decât la POARTA SĂRUTULUI ‼️ BIHORUL E CA LA EL ACASĂ, a scris pe Facebook, președintele executiv al TNL Gorj care a și fotografiat mașina.

Ulterior, Poliția Locală din Târgu Jiu a transmis că l-a amendat pe șofer

Conducătorul autovehiculului staționat neregulamentar pe bulevardul Constantin Brâncuși a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră, realizată de Constantin Brâncuși, parte a tripticului Ansamblului Monumental din Târgu Jiu din care mai fac parte Masa Tăcerii și Coloana Infinitului. Lucrarea a fost amplasată pe locul ei în luna octombrie 1937 și a fost sculptată în prima parte a anului 1938, fiind finalizată la 20 septembrie și inaugurată la 27 octombrie 1938.

Distribuie informația
Alte știri