Microbuz din Bihor, parcat lângă Poarta Sărutului. Șoferul a fost amendat

Un microbuz înmatriculat în județul Bihor a parcat, sâmbătă seara, pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, chiar lângă Porta Sărutului .

Parcul “ Constantin Brâncusi “ – Noua parcare din Târgu Jiu ‼️ ‼️Când toate străzile orașului sunt goale, fiind weekend ,ora 20:50.
‼️Unii cu tupeu nu au loc să parcheze decât la POARTA SĂRUTULUI ‼️ BIHORUL E CA LA EL ACASĂ, a scris pe Facebook, președintele executiv al TNL Gorj care a și fotografiat mașina.

Ulterior, Poliția Locală din Târgu Jiu a transmis că l-a amendat pe șofer

Conducătorul autovehiculului staționat neregulamentar pe bulevardul Constantin Brâncuși a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră, realizată de Constantin Brâncuși, parte a tripticului Ansamblului Monumental din Târgu Jiu din care mai fac parte Masa Tăcerii și Coloana Infinitului. Lucrarea a fost amplasată pe locul ei în luna octombrie 1937 și a fost sculptată în prima parte a anului 1938, fiind finalizată la 20 septembrie și inaugurată la 27 octombrie 1938.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri