Micuța Fifi și prietenii ei revin la ERA Park Oradea

Duminică, 22 aprilie, de la ora 18.00, sub cupola centrului comercial, copiii, părinții și bunicii sunt invitați la un super spectacol interactiv, adresat tuturor categoriilor de vârstă.

Timp de aproximativ o oră, cei mici se vor distra și vor dansa pe melodiile din repertoriul Micuței FiFi, dar și pe cele mai cunoscute cântece pentru copii, cum ar fi „A ram sam sam”, „Puiul Piu” ori „Nu mi-e frică de bau bau”.

Pe lângă distracție, spectacolul are și un rol educativ. Prichindeii vor învăța despre cele mai frumoase valori ale copilăriei: prietenia, respectul, ajutorul, înțelegerea, într-o lume a basmelor în care vor putea să-și „proiecteze” apropiații. Participarea este gratuită.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri