Micutii de la Liceul Greco-Catolic au marcat 20 de ani de invatamant Step by Step, in Oradea, printr-un flashmob in Piata Unirii. Video

In aceasta saptamana Liceul Greco-Catloci „Iuliu Maniu” din Oradea aniverseaza o serie de evenimente importante pentru istoria scolii. Astfel, pe langa 100 de ani de la Marea Unire, se celebreaza si 25 de ani de la reinfiintarea Liceului Greco Catolic si 20 de ani de functionare a Alternativei Educationale Step by Step. Pentru a marca aceste evenimente, sute de elevi de la Step by Step au impanzit, joi, 3 mai, Piata Unirii.

Dirijati de profesori, copiii au creat din cartoane colorate in rosu si albastru cele trei cifre simbolice: 20, 25 si 100.

Evenimentele vor continua, vineri, cu o Liturghie animata de elevii claselor V-VIII si cu activitati demonstrative specifice Alternativei Step by Step in sala de festivitati a scolii iar seara va avea loc momentul festiv al aniversarii, la Teatrul Regina Maria.

Sambata se va desfasura si un simpozion cu participare internationala, cu tema : „Educatie, spiritualitate, traditie si modernitate prin Alternativa Educationala Step by Step in contextul Centenarului Unirii”.

Distribuie informația
Alte știri