Miele a inaugurat cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea

Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, își continuă strategia de extindere în România și a inaugurat, miercuri, 18 septembrie, cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea, iar artizanul preparatelor gatite a fost Adi Hădean. Organizatorii au făcut si o demonstrație inedită: au spălat, într-o mașină Miele (pe programul mătase), un trandafir, care odată scos la lumină după această operațiune era intact.

Al doilea showroom din vestul țării este amplasat pe Strada Independenței nr. 3 și se întinde pe o suprafață de 210 metri pătrați. Investiția totală se ridică la 100.000 de euro, iar clienții vor fi întâmpinați de atmosfera specifică Miele, aparatura fiind funcţională, astfel încât clienţii să poată testa produsele în magazin. Orădenii, dar și clienții din întreaga regiune, vor fi printre primii care vor putea testa noua generație de echipamente electrocasnice Miele, destinate sporirii gradului de confort prin conectivitate wireless și funcţii unice Miele.
4
Clienții vor putea descoperi întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele. Aparate frigorifice și vitrine de vinuri pot fi achiziţionate de asemenea de la showroom-ul din Oradea.

Cei interesaţi pot vizita magazinul de luni până vineri în intervalul orar 9:00-18:00 şi sâmbătă de la ora 11:00, la ora 17:00.

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri