Miercuri se organizeaza Targul Locurilor de Muncă. S-au înscris peste 40 de expozanţi, oferind peste 1.300 locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) și Primăria Municipiului Oradea, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata, în calitate de parteneri, vă invită la târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă, din cadrul proiectului “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local” cod ROHU-421, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

Evenimentul se va desfășura în data de 14 iulie 2021, în intervalul orar 09:00 – 17:00, în cadrul Arenei “Antonio Alexe“ Oradea (Sala Sporturilor).

În încercarea de a fi alături de dumneavoastră și de această dată în ceea ce priveşte prezentarea ofertei şi cererii de pe piaţa forţei de muncă, ne-ar face o deosebită plăcere să fiţi prezenţi alături de noi la acest eveniment .Evenimentul se va desfășura pe holurile arenei, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

Proiectul ”Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local cod ROHU-421” este cofinanțat prin Programul INTERREG V-A România – Ungaria.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0764645096 – Daniel Roșie sau la adresa de email ajofm.bh@anofm.gov.ro

Până la această dată, s-au înscris peste 40 de expozanţi, oferind peste 1.300 locuri de muncă vacante, alături de servicii de formare profesională şi consultantă.

Distribuie informația
Alte știri