Mihaela Tatu ii invata pe elevii din Bihor cum sa devina antreprenori. Comunicat FCO

Fundația Comunitară Oradea prin echipa Femina, coordonată de Mihaela TATU și Adina RADA, organizează sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 9:00, la Hotel Hilton Double Tree, evenimentul ,,FII ANTREPRENOR ÎN BIHOR!”. Evenimentul se adresează unui grup de 20 de elevi din județul Bihor, având rolul de a descoperi și de a dezvolta competențele antreprenoriale ale acestora.

Participanții vor asista la o introducere cuprinzătoare despre cadrul a ceea ce numim “design-thinking” și le va da încredere pentru a pune procesul în practică. Prin acest workshop, tinerii vor primi informații despre înțelegerea sistemică și rezolvarea problemelor – de business sau de orice altă natură – într-un mod creativ.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere online, până joi, 23 martie, ora 13:00, accesând link-ul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCN0XQkaXoIgHCMKrE_cd5iCBphMEoLpM2xALA70DHwmD31w/viewform. Selecția elevilor se va face pe baza răspunsurile acordate de către aceștia la întrebările din formular. Elevii selectați pentru participarea la workshop vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail pe parcursul zilei de vineri.

Workshop-ul se va derula între orele 9:00 și 17:00 cu o pauză de masă la orele 14:00, iar participarea este gratuită!

Distribuie informația
Alte știri