Mihai Dacin: Stirea zilei de vineri, 13, ultima emisiune matinala la National FM Romania

Nu e usor sa faci un astfel de anunt, mai ales atunci cand esti implicat sufleteste intr-un proiect. Ca sa intelegeti, nu e vorba doar despre cei 10 ani petrecuti la microfon intre 8 si 11, de luni pana vineri. Sunt la National FM din 2002, de cand statia locala care m-a format ca om de radio (Radio Sonvest Oradea) s-a transformat in National FM Oradea. Am crescut cu aceasta retea de radio, i-am vizitat aproape toate statiile locale din tara si ma uit cu nostalgie in spate, la momentul in care era doar o pasiune nebuna a unei echipe care muncea mai mult din pasiune, in casuta de pe dealurile orasului meu natal. Am facut de toate la radio, de la emisiuni, la playlist, de la recrutare, la productie sau marketing, totul culminand cu preluarea emisiunii matinale in 2009, cand radioul a inceput sa difuzeze exclusiv muzica romaneasca de cea mai buna calitate, cu care m-a auzit o tara intreaga (dar si cei de peste hotare, multumita conexiunii online).

Tuturor, MULTUMESC! Ascultatorilor ca m-au suportat atatia ani, echipei ca m-a sustinut!

E timpul unei schimbari!
Ce voi face de luni? Posibil sa ma mai auziti la radio, pentru ca, nu-i asa, prima dragoste nu se uita niciodata! Sunt, totusi, 23 de ani de radio pe care nu poti sa-i uiti asa usor. Raspunsul e acelasi: organizari de targuri si expozitii, concerte si festivaluri, prezentari de evenimente, productie publicitara, vlog-uri pe canalul meu de YouTube, dar si un alt business care nu este public.

Las radioul pe maini bune! Succes noilor realizatori!

http://www.paginademedia.ro/2018/04/mihai-gainusa-revine-in-radio-la-un-nou-matinal-alaturi-de-oana-paraschiv

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri