Mihai Mărgineanu, alaturi de cel mai noncomformist Band, concerteaza la Oradea

Evenimentul are loc, miercuri, 15 martie, de la ora 20.00, la Grand Palace. Concertul face parte din Turneul Național „Clandestin”.

Mihai Mărgineanu ii va incanta pe fani cu piesele sale. De la clasica „Mă iubește femeile” până la „Melci, scoici, raci, craci” și „Zarița Zanga”, repertoriul artistului este divers și, de cele mai multe ori, inspirat din folclorul urban.

Concertul de la Oradea e susținut de Mihai Mărgineanu alături de Band-ul sau, dar și de invitatul permanent al acestora, chitaristul Alex Mușat, finalistul concursului “Vocea Romaniei”. Acesta a fost acceptat de Universitatea Berkeley din Statele Unite care i-a acordat o bursă de studii, reprezentand 50% din costurile anuale. Unul dintre țelurile turneului este acela de a strânge banii necesari pentru ca Alex să înceapă studiile cât mai curând.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/718928624935044/.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri