Mihai Morar a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență la Tărgul de Crăciun din Oradea! Vedetei i s-a făcut rău în timpul emisiei

Mihai Morar a fost luat de ambulanță după ce i s-a făcut rău la Tărgul de Crăciun din Oradea. Colegul său Flick, a postat o imagine cu Mihai când primea îngrijiri de la medici.

„De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!”, a scris, ulterior,Mihai Morar pe contul de socializare. În această dimineața, Mihai Morar și-a început ziua cu o cafea cu lapte, gata pentru a șasea zi de ”fapte”.

„Un espresso dublu și-o cafea cu lapte. E ora 7.00 și-a șasea zi cu fapte”, a mai scris omul de radio în urmă cu puțin timp pe Facebook. Totodată, prezentatorul a adăugat o fotografie.

Timp de o săptămână, între 16-21 decembrie, Oradea devine #OrașulFaptelorBune iar 8 dintre DJ-ii Radio ZU locuiesc într-o casă special construită în Piață Unirii la Târgul de Crăciun Oradea. Acolo vor trăi pe tot parcursul acestei perioade și au ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune prin intermediul orădenilor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri