Mihai Neşu continua sa ofere lectii de viaţă! O face atat in tara cat si in afara ei

Viaţa lui Mihai Neșu este o luptă zilnică care a inceput in urma cu 6 ani, dupa accidentul petrecut la un antrenament al lui FC Utrecht, pentru care juca. E o lupta cu el însuşi pentru a putea merge mai departe şi una pentru micuţii cu probleme locomotorii care trec zilnic pragul fundaţiei sale.

Fostul fotbalist oradean spune că  zâmbetele de pe feţele celor peste 45 de copii de care are grijă la fundaţie îi dau energie în fiecare zi. Pentru ei a si initiat o campanie de strangere de fonduri care tine pana la data de 14 mai. Cei care vor să ajute Fundaţia Mihai Neşu pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838.

De curand, Mihai Neşu l-a vizitat pe prietenul sau cel mai bun, George Ogăraru la Amsterdam. Fostul fundaş dreapta al Stelei e antrenor secund la Ajax II. Cu toate ca accidentul care i-a marcat viata in urma cu 6 ani s-a petrecut in Olanda, nobletea caracterului oradeanului Mihaita Neşu nu poate decat sa impresioneze.

El a scris pe contul sau de Facebook un mesaj fanilor clubului sub culorile caruia a jucat:”Salut toți suporterii lui FC Utrecht! Vă mulțumesc pentru susținere. Vă doresc tot ce este mai bun și să fiți mereu aproape de echipă în toate momentele bune și în cele mai putin bune”.

 

 

Distribuie informația
Alte știri