Mihai Neșu împlinește astăzi 40 de ani/ Mesajul emoționant al lui Gheorghe Hagi: ”Ești puternic și vei face lucruri mari”

foto: gsp.ro

Mihai Neșu împlinește astăzi 40 de ani. La aproape 12 de ani de la accidentul grav care l-a paralizat, fostul fundaș al Stelei continuă să lupte cu limitele corpului și încearcă să-i ajute și pe alții. 

De ziua lui colegii de la Fundația pe care o conduce i-au transmis un mesaj de felicitare pe Facebook.

E ziua lui Mihai. Împlinește 40 ani din care 12 au fost altfel. Nu știm dacă pe Mihai îl caracterizează mai mult ceea ce a fost, fotbalistul Mihai Nesu sau ce este acum: omul care își iubește aproapele. Probabil prezentul pentru care și-a curățit viața. Ce știm sigur e ca pe Mihai il caracterizează verbul “a fi” căci el doar este și asta nu e puțin. Mihai este puternic, bun, blând, înțelegător, harnic, iertător, darnic, prietenos, talentat, carismatic, întreprinzător, încrezător, credincios, discret, glumeț, plin de iubire, uimitor. La mulți ani mântuitori Mihai Nesu! Cu tine sigur viața multora dintre noi este mai frumoasa! Îți mulțumim! Îți dorim sa fii! Cât despre sănătate îndrăznim sa cerem sa fii și sănătos cu voia lui Dumnezeu. Amin. Mulți ani trăiască !

Mesajul e însoțit de un videoclip cu felicitări din partea unor apropiați de-ai fostului fotbalist. Inclusiv Gheorghe Hagi a ținut să-l ureze pe Mihai alături de alte nume mari din fotbalul romînesc și nu numai.

Spor în proiectul pe care l-ai început. Știu că ești puternic și că vei face lucruri mari, i-a transmis Gheorghe Hagi lui Mihai Neșu ntr-un mesaj video

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Distribuie informația
Alte știri