Mihai Neșu le cere ajutorul românilor înainte de Paște

Mihai Neșu a transmis un mesaj înduioșător înainte de Paște, prin care cere sprijinul tuturor să-și ducă la bun sfârșit planul. Mai este doar puțin până când lucrurile vor intra pe făgașul normal, iar copiii cu dizabilități se vor bucura de un complex de recuperare clădit special pentru ei, lângă Oradea.

„Bună tuturor! Ieri am reușit să montăm câteva din chiuvetele sosite. Am avut emoții de cum se vor potrivi și aproape că le încurcam între ele, dar până la urmă le-am deosebit. Au venit și oglinzile dar…sperăm să reușim săptămână viitoare cu ele. Tot astăzi a mai venit mobilierul întreg al unui dormitor de la cazare și luni asteptam alt transport de mobilier. Sperăm să vă placă și vouă ce am ales!

Urmează să facem panoul care închide cu sticla zona recepției, sala de luat masa a angajaților și sala de sedinte, în interiorul centrului de recuperare. În clădirea manejului urmează sa montam finisajele în cele 2 apartamente, după sărbători.

Puteți sprijini cu orice suma amenajarea cazărilor beneficiarilor, terapiile celor 140 de copii care vin la actualul centru sau alta parte din constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie donând online aici: https://mihainesu.shopia.ro/”, a scris Mihai Neşu pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri