Mihai Răzvan Ungureanu le-a vorbit orădenilor despre războiul din Ucraina

Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Centrul de Studii Interdisciplinare Oradea-Chișinău al Academiei Române și Școala Doctorală de Istorie a Universității din Oradea, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, a organizat o nouă conferință în cadrul seriei „Colocviile Muzeului Țării Crișurilor”, în care protagonist a fost Prof. univ. dr. habil. Mihai Răzvan Ungureanu, unul dintre cei mai importanţi specialiști pe teme de securitate și geopolitică din România.

Conferinţa „Războiul din Ucraina. Câteva considerații” a fost moderată de Prof. univ. dr. habil. Gabriel Moisa, Manager al Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în timp ce prezentarea invitatului i-a revenit Prof. univ. dr. habil. Sorin Șipoș.

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane ce s-au putut bucura de o analiză bine documentată și argumentată a situației actuale din Ucraina.

Distribuie informația
Alte știri