Mii de orădeni rămân fără apă rece luni, 7 noiembrie

Compania de Apă îşi anunţă consumatorii că, în ziua de luni 07.11.2022, cu ocazia lucrărilor de deviere a conductei de alimentare cu apă DN 110 mm de către antreprenorul SC MONTREPCOM SRL, în zona străzii Calea Borșului nr.56 (zona societății BLACK SEA SUPPLIERS ), furnizarea apei potabile se va întrerupe total, de la ora 13 la ora 17.  Vor fi afectaţi consumatorii situați pe strada Calea Borșului, tronsonul cuprins între strada Ion Mihalache și sat Sântion.

Tot în data de 07 noiembrie, Compania de Apă îşi anunţă consumatorii că se impune devierea conductei de alimentare cu apă din zona SH 887 din cauza lucrărilor de modernizare a rețelei de distribuție a energiei termice, lucrări executate de către antreprenorul SC CRITO PROD SRL. Furnizarea apei potabile se va întrerupe total, în intervalul orar 8-18. Vor fi afectaţi consumatorii alimentați prin stația de hidrofor SH 887. Este vorba despre cei care locuiesc in P-ţa 1 Decembrie, si pe strazile Griviţei, blocuri Cicero, P-ţa Mihai Viteazul, zona Piața Cetate, Anatole France, Gheorghe Costaforu.

Consumatorii afectați sunt rugați să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp.                       

„Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203, program permanent”, transmit reprezentantii CAO>.

Distribuie informația
Alte știri