Mii de oradeni vor participa maine la meciurile caritabile “Uniti pentru Nesu”

Mii de oradeni vor participa maine la meciurile caritabile “Uniti pentru Nesu” la care vor juca nume mari ale fotbalului. 11.000 de oameni si-au cumparat tichete pentru a-i vedea , printre alţii, pe Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Răducioiu, Dorinel Munteanu, Contra, Mutu, Ovidiu Hoban, Keşeru, George Puşcaş, Rădoi, Nicolae Dică sau Ogăraru, prietenul lui Mihai Nesu care a venit special din Olanda pentru acest eveniment.

Printre invitaţii speciali se află Mertens, vedeta lui Napoli şi unul dintre internaţionalii belgieni care vor juca la CM din Rusia.

Evenimentul va incepe la ora 16 pe stadionul Iuliu Bodola.

In aceasta luna s-au implinit 7 ani de la accidentul groaznic în urma căruia Mihai Neșu și-a încheiat cariera de fotbalist.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri