Milan Mitrovic se desparte de CSM Oradea dar va intra în istoria clubului

Foto: csmoradea.ro

În vara anului 2014, Milan Mitrovic a preluat funcția de antrenor asistent al lui Cristian Achim la CSM Oradea. El a venit în locul lui Călin Pop, cel care luase decizia de a se implica în coordonarea activității juvenile a clubului roș-albastru. Milan a obținut 209 victorii și 122 înfrângeri în postură de antrenor asistent al CSM CSU Oradea, cele mai importante rezultate fiind câștigarea a trei titluri de campion al României și o supercupă națională, alături de medalia de bronz în FIBA Europe Cup și cel mai îndelungat parcurs internațional pentru o echipă de baschet din România în epoca modernă a jocului.

Mitrovic este licențiat la cel mai înalt nivel posibil în baschetul internațional. El este absolvent al Academiei de Baschet din Belgrad și a dobândit licență FIBA care îi permite să activeze în postura de antrenor principal la orice nivel pe plan internațional.

În vârstă de 40 ani, sosit la Oradea când avea 33, Milan este tată a doi băieți, Luka și Dusan. Căsătorit cu Maja, familia Mitrovic domiciliază la Belgrad, localitatea de origine a tehnicianului care pe parcursul ultimilor șapte ani a numit Arena Antonio Alexe drept acasă.

Dincolo de toate realizările, Milan Mitrovic este un specialist de excepție și un om pe măsură. Abilitățile sale de comunicare cu sportivii au fost de mare preț pentru succesul echipei, iar firea și calitățile sale umane l-au făcut o persoană extrem de agreată și apreciată de-a lungul celor șapte ani petrecuți la Oradea. Foarte optimist, mereu vesel și pus pe șotii, un caracter deosebit și o persoană în preajma căreia toată lumea se poate simți în largul ei, Milan va intra în istoria clubului orădean atât pentru rezultate, cât și pentru impactul uman pe care l-a avut asupra echipei.

Începând din luna august anul curent, fostul antrenor asistent de la CSM CSU Oradea va activa în primul eșalon baschetbalistic al Poloniei, respectiv în Liga VTB.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri