Milioane de pagini de ziare, reviste și cărți vechi sunt disponibile digital, din această săptămână, pentru abonații Bibliotecii ”Gheorghe Șincai” / VIDEO

Începând cu data de 24.05.2021 utilizatorii Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor au posibilitatea să acceseze o nouă bază de date electronică, în incinta instituției.

Ea este oferită de către Societatea Digiteca Arcanum din Budapesta și cuprinde 32 de milioane de pagini din: ziare, reviste, cotidiene, cărți și chiar colecții complete ale unor edituri, cu motoare de căutare performante și poate fi accesată în limbile engleză, maghiară și română.

Și cealaltă bază de date electronică, cele 32 de titluri de publicații seriale însumând aproximativ 400.000 de pagini, digitalizată grație Societății Arhidava Solutions SRL, poate fi accesată în continuare în cadrul bibliotecii, prin Centrul de Informare Comunitară, sala 32, parter.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa portalul Bibliotecii Județene: www.bibliobihor.ro / Secții/C.I.C./Publicații seriale digitalizate.

Alte știri