Ministerul Agriculturii anunță că încep plățile pentru programul Tomata

Ministerul Agriculturii a anunțat că în această săptămână încep plățile pentru beneficiarii programului Tomata. Bugetul alocat programului este de peste 39 de milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, Ministerul Finanțelor Publice a aprobat deschiderea creditelor bugetare, urmând ca marți să fie virați banii în conturile Direcțiilor pentru Agricultură Județene. În 2020, MADR a alocat programului Tomata suma de 39.477.000 de euro, cea mai mare din ultimii patru ani aferentă ciclului I de producție al Programului.

„Totodată, la solicitarea fermierilor, MADR a extins perioada de valorificare a tomatelor de la 15 iunie inclusiv, la 1 iulie inclusiv, fapt ce a contribuit la creșterea numărului de beneficiari eligibili, în anul 2020 înregistrându-se cel mai mare număr al acestora de la începutul implementării programului, respectiv anul 2017”, se arată în comunicat.

Bugetul a fost repartizat către 17.386 de beneficiari eligibili, rezultând un cuantum per beneficiar de 2.270 de euro.

În comparație cu anul 2019, în acest an numărul beneficiarilor din ciclul I de producție a crescut cu circa 21%, respectiv de la 14.405 la 17.386, a mai anunțat MADR.

Sursa: stiri.tvr.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri