Ministerul Educației caută profesori pentru școala Europeană din Bruxelles. Salariile ajung la aproape 7.000 euro

Ministerul Educației scoate la concurs posturi pentru profesori români la Școala Europeană de la Bruxelles. Sunt disponibile posturi de profesori de limba română, matematică, istorie, arte, chimie, franceză și engleză, iar salariile sunt la nivel european, variind între 4.800 și 6.800 de euro.

Posturile pentru profesorii români sunt la Bruxelles IV, Laeken și cuprind patru clase de ciclu primar și una de secundar. Candidații trebuie să aibă obligatoriu o vechime de minim 3 ani la catedră conform www.portalinvatamant.ro.

Dosarele de candidatură la concurs trebuie depuse la registratura Mnisterului Educației Naționale în perioada 25 – 26 aprilie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri