VIDEO-FOTO : Ministrul Transporturilor a anuntat cand vor fi gata lucarile pe DN 76

UPDATE – FOTO-VIDEO : Vizioneaza in subsolul articolului declaratiile ministrului si o galerie foto

Asa cum a anuntat inca de marti seara, ministrul Transporturilor,  Dan Costescu s-a intalnit miercuri cu jurnalistii si cu oamenii nemultumiti din zona, la iesirea din localitatea Draganesti-Bihor. Din cauza drumului, oficialul guvernamental a ajuns la intrunire cu o intarziere de peste 40 de minute.

Principalul anunt pe care l-a facut : „Constructorii italieni promit ca vor termina lucrarile pana la sfarsitul anului”

„Am venit in mijlocul dumneavoastra ca sa vedem care sunt problemele si sa incercam sa rezolvam unele dintre ele. Nu putem sa le rezolvam pe toate”, le-a spus ministrul de la bun inceput protestatarilor care l-au luat la rost inclusiv pentru deciziile fostilor ministri si sefi CNADR. „Eu sunt pe post doar de 6 luni”, le-a spus Dan Costescu care sustine totusi ca i-a indepartat din minister pe multi dintre cei pe care i-a considerat responsabili  pentru situatia lucrarililor pe DN 76. „In CNADR au fost dati afara din 15 directori 9. Din institutie au plecat peste 60 de persoane responsabile”, a mai spus ministrul.

Zeci de locuitori din zona au fost prezenti la intalnirea cu ministrul. „Drumul este impracticabil. Se circula mai bine pe drumuri foretiere”, a spus un localnic, iar altul a comparat drumul cu cele din Africa : „Lumea a treia e aici, nu acolo”.   La intalnire a fost si primarul comunei Rieni, Gheorghe Bota care i-a acuzat mai ales pe constructori. „Aveti veste noi, asta arata ca nu le-ati folosit”, le-a spus primarul reprezentantilor firmei constructoare.

Imagini video needitate cu vizita ministrului Dan Costescu pe DN 76 puteti urmari pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/oradeaindirect

 

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6301596045070947809″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]
stire in curs de actualizare…

 

 

Distribuie informația
Alte știri