Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost din nou în Bihor

foto: agentianews.ro

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a efectuat o nouă vizită în Bihor pentru a analiza stadiul și calitatea lucrărilor de astfaltare pe tronsonul subsecțiunii 3C3 Biharia – Borș a Autostrăzii Transilvania. Acestea sunt efectuate de asocierea de firme Trameco SA – Vahostav -SK, a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Wster Drillings SRL.

La acest moment, lucrările sunt realizate, în proporție de 65%, devansându-le pe cele din Ungaria, iar porțiunea de autostradă ar putea fi dată în trafic până la finalul acestui an. Subsecțiunea 3C3 a Autostrăzii Transilvania începe în zona localitații Biharia și se încheie la frontiera româno-ungară, unde se va racorda la rețeaua rutieră maghiară.

Referitor la situația existentă la Centura ocolitoare Ștei, Răzvan Cuc a declarat:”A existat o discuție între constructor și companie. Probabil că se va rezilia contractul pentru că acesta a fost semnat în urmă cu mai bine de doi ani, prețurile ar trebui actualizate și constructorul nu cred că mai are forța să ducă acest contract la bun sfârșit. Se va reazilia pe cale amiabilă, deoarece am înțeles că nu există opoziție din partea constructorului, și se va relicita după actualizarea prețului”, potrivit agentianews.ro.

Distribuie informația
Alte știri