Miracolul Crăciunului la CSEI Nr. 1 Oradea – Dar pentru copiii cu nevoi speciale

Peste 20 de elevi, din clasa a IV-a B de la Școala „Octavian Goga” Oradea, au sosit, joi, 14 decembrie, la CSEI Nr. 1 Oradea, pentru le a oferi, în dar, copiilor cu nevoi special, pachețele de Crăciun, realizate chiar de ei la școală, însoțite de cele mai frumoase colinde, conform crisana.ro.

Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului „Miracolul Crăciunului”, coordonat de ec. Mioara Arusoaiei – Inspectoratul Școlar Județean Bihor, prof. Nadia Bochiș – Asociația de părinți „Noi și copiii noștri” a Școlii Gimnaziale „Octavian Goga” Oradea și prof. Ioan Mocan, directorul școlii.

„Proiectul își propune să răspundă interesului copiilor de a lucra și de a-și vedea rezultatul muncii concretizat într-o realizare proprie: o jucărie, un tablou, o felicitare sau orice lucru util, vizând, totodată, educarea copiilor în spiritul prețuirii muncii, a hărniciei, precum și dezvoltarea factorilor afectiv-emoționali și a atitudinii creative. Totodată, se urmărește dezvoltarea simțului civic la copii, acela de a fi mai bun, mai darnic, de a da o mână de ajutor semenilor noștri aflați în situații precare. Nu în ultimul rând, prin acest proiect se are în vedere dezvoltarea unui sentiment de bucurie în sufletul copilului, prin muncă în echipă, alături de părinți, colegi și cadre didactice, deopotrivă”, ne-a declarat ec. Mioara Arusoaiei, unul dintre coordonatorii proiectului.

Distribuie informația
Alte știri