Mircea Bravo a filmat la Oradea. Vloggerul promovează Muzeul Țării Crișurilor

foto: captură Youtube

Vloggerul Mircea Bravo a publicat, de curând, un clip pe Youtube prin care promovează colecțiile și noua infrastructură a Muzeului Țării Crișurilor. În stilul care l-a făcut atât de cunoscut pe rețelele sociale, celebrul creator de conținut video face o ”plimbare în trecut” prin sălile muzeului orădean și comentează cu umor diferite lucrări, exponate sau situații istorice.

Miniclipul postat de Mircea Bravo a strâns peste 200.000 de vizualizări în mai puțin de o săptămână.

Conform genericului de final, filmul face parte din campania #hailamuzeu, desfășurată în această vară.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu a avut loc în perioada 27 iulie – 10 septembrie 2023 și a adus o multitudine de activități culturale și artistice în Parcul Muzeului Țării Crișurilor, situat pe Strada Armatei Române nr. 1/A.

Mircea Bravo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de materiale umoristice, distribuite de sute de mii de utilizatori pe paginile lor de socializare și vizionate de milioane de oameni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri