Mircea Bravo, vloggerul momentului in Romania, vine la Oradea

foto: https://www.facebook.com/digitaldaysromania

Pasionatii de vlogging, fanii lui Mircea Bravo sau cei care vor sa invete din secretele marketingului viral  il pot intalni pe cunoscutul vlogger clujean  pe scena conferintei Digital Days 2019.  Conferinta, prezentata de organizatori ca fiind cel mai important eveniment  dedicat exclusiv  marketingului digital din Transilvania va aduce in fata participantilor o serie de speakeri si subiecte care sa ii indspire, strategii si bune practici pe care sa le implementeze imediat in promovarea afacerii si initiativelor la care lucrezi.

Poate cel mai cunoscut speaker va fi Mircea Bravo, vloggerul care si-a confirmat participarea, cum altfel, decat printr-un clip video.

In 25 octombrie voi fi la Oradea la Digital Days si vreau sa vorbesc acolo despre ce stiu eu sa fac si fac de 5 ani de zile si anume clipuri virale. Cum apare un clip de la idee pana la postare, le transmite Mircea celor care vor sa-l vada la Oradea.

Digital Days 2019 va avea loc pe data de 25 octombrie intre orele 9:00 si 17:00. Cine sunt ceilalti vorbitori, alte informatii si bilete pot fi obtinute pe site-ul  https://digitaldays.ro/

 

Digital Days este o conferinta nascuta din pasiunea pentru lumea digitala si din initiativa unor specialisti in marketing digital. Initiativa acestei conferinte s-a nascut in primavara anului 2017, cu 6 luni inainte de prima editie.

Este singura conferinta dedicata exclusiv marketingului digital din vestul Romaniei, iar scopul conferintei este de te ajuta sa tii pasul cu trendurile, noutatile si ultimele tehnologii din industria digitala si de a invata de la experti locali si internationali despre modalitatile in care le poti aplica in afacerea ta. Credem ca viitorul va fi unul din ce in ce mai digital, si ne dorim sa pregatim mediul de afaceri, (si nu numai) pentru a face fata provocarilor si pentru a profita de oportunitatile unei lumi digitale.

Organizatorii conferintei Digital Days sunt agentia de marketing digital Brandup Media impreuna cu Valoria Business Solutions.

Distribuie informația
Alte știri