„Mirela Fazakas Make-up Studio Academy Oradea” si-a deschis portile

Intr-o perioada in care naturalul e pe cale de disparitie, un make-up artist oradean aduce o pata de culoare. Dupa aproape un an si jumatate de munca asidua, Mirela Fazekas si-a deschis propriul salon pe strada Titu Maiorescu colt cu Cuza Voda.S-a ocupat singura de design-ul interior. Imbinand stilul retro cu tendinta de a fi mereu in pas cu noul acestui domeniu, studioul este intr-adevar “altceva”, accent punandu-se pe fiecare detaliu. Interiorul e in asa fel gandit incat oricine intra pentru prima data se simte bine, e un loc intim unde char te poti relaxa alaturi de o bautura calda si cremoasa. Punandu-i in valoare personalitatea, salonul reflecta o parte din sufletul ei: cald, deschis si prietenos, dar e si o profesionista in adevaratul sens al cuvantului.

Acum in prag de An Nou e multa forfota in interior. Mirela e specialistul in machiaj si in sprancene, in timp ce colega ei, Alexandra face tratamente cosmetice, iar echipa va creste nu peste mult timp.

Mirela Fazakas e absolventa de Arte Vizuale si spune ca experienta acumulata pana acum a adus-o in punctul in care stie exact cum sa defineasca frumosul prin machiaj. “Atunci când ne straduim prea mult, mai ales in viata de zi cu zi, rezultatele sunt artificiale”.

Mirela este angrenata de multe ori si in show-uri ce presupun machiaje tematice,si asta atat in tara cat si in strainatate, iar aprecierile curg.

Pentru 2019 isi doreste ca proiectul ei de suflet, deschiderea unei scoli de make-up sa prinda contur. Va pune un accent deosebit pe auto machiaj, insistand pe felul in care trebuie cautate produsele ce se folosesc.

Tuturor cititorilor oradeaindirect.ro le ureaza un sincer La multi ani!

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri