Misiune economică gratuită în Budapesta la China Smart Expo

Camera de Comert si Industrie Bihor, în colaborare cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CEZ), vă invită să participați în data de 31 Mai 2017, la Budapesta, la misiunea economică organizată cu ocazia expoziției China Smart Expo. China Smart Expo este cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est, la care sunt prezenți producători și furnizori reprezentativi din China, companiile expozante purtând viza Ministerului Comerțului din China, aceasta fiind un plus de siguranță pentru serviciile si produsele oferite.
CEZ, prin specialiștii săi, asigură translatori pentru limba engleză și chineză (mandarin), dacă este cazul, și vă ajută prin consultanță directă la stabilirea detaliilor tehnice și administrative, în vederea realizării unui parteneriat reușit.
Până la ora actuală au confirmat participarea peste 200 de firme din China, din următoarele domenii: electronică, agricultură, construcții, inginerie automotive, echipamente casnice, dezvoltare imobiliară, industria textilelor, chimică, energie regenerabilă etc. Lista cu firmele participante poate fi accesată pe site-ul: http://www.chinasmartexpo.com/exhibitors.php?category.
Participarea la eveniment este gratuită, inclusiv transportul tur-retur Budapesta. Firmele interesate sunt rugate să se preînregistreze pe site-ul evenimentului, să opteze pentru întâlnirile directe pe care doresc să le aibă cu oamenii de afaceri chinezi (cel puțin două întâlniri) și să comunice intenția de participare la adresa de e-mail secretariat@ccibh.ro până la data de 20 mai 2017. Pentru informații suplimentare: relatii@ccibh.ro tel: 0771-734.228 Monica Chereji.

Distribuie informația
Alte știri