Misiune extrem de dificilă pentru CSM CSU Oradea în confruntarea cu liderul Grupei J din FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea are o misiunea extrem de dificilă. Roș-albaștrii se duelează cu Legia Varșovia, liderul la zi al Grupei J din FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Confruntarea este programată pentru miercuri (01.11), ora 20:00. Jocul va fi transmis în direct pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Va fi cea de-a 2-a prezență pentru CSM CSU Oradea în capitala Poloniei. Precedenta a avut loc în urmă cu aproape doi ani, mai exact pe data de 3 Noiembrie 2021. Rezultatul final al acelei partide a fost de 75-68.

Delegația orădeană s-a deplasat la Varșovia în formulă completă. CSM-ul va miza pe toți componenții rotației de bază, echipa având un moral bun după ce a câștigat ultimele trei partide disputate, incluzând două în deplasare, una chiar în FIBA Europe Cup, la Joensuu. Roș-albaștrii au nevoie de cea mai bună prestație de până acum în actuala alcătuire pentru a obține victoria în capitala Poloniei.

Se anunță un joc dificil din toate punctele de vedere. Nu trebuie omis nici sistemul competițional adoptat pentru actualul sezon. Astfel, ocupanta locului 1 se califică cu certitudine din grupă, alături de șase din cele zece locuri 2. Astfel, Legia va face tot posibilul pentru a se menține în fruntea grupei la încheierea turului.

Distribuie informația
Alte știri