Misiune extrem de dificilă pentru recuperarea a doi copii care s-au răsturnat cu un ATV de la zeci de metri înălţime

Foto: isu alba

Un ATV în care se aflau doi copii s-a răsturnat duminică în zona rezervaţiei naturale Râpa Roşie, unde, la acest sfârşit de săptămână, se desfăşoară un eveniment de aeromodelism. Doi minori, un băiat de 14 ani și o fată de 12 ani au căzut în gol, aproape 100 de metri. A urmat o cursă contracronometru a salvatorilor, care i-au scos pe cei doi din râpă, pe calea aerului. 

Din cauza zonei inaccesibile, singura posibilitate de a se ajunge la victime a fost prin trolierea cu elicopterul a doi salvatori.

„Misiunea este extrem de dificilă din cauza zonei inaccesibile, singura posibilitate de acces fiind cu troliu”, a menţionat şeful ISU Alba, Ovidiu Costea.

În urma evaluării de către medicii prezenţi la locul evenimentului, copiii prezintă multiple traumatisme. Vor ajunge la UPU Alba Iulia.

Sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri