Misiuni în sprijinul vieții desfășurate de pompierii militari bihoreni

Pompierii militari bihoreni continuă seria operațiunilor de protejare şi salvare a vieţilor omeneşti și dincolo de misiunile profesionale.

În dimineața zilei de vineri, 13 decembrie a.c., pompierii militari de la reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor şi din cadrul Detaşamentelor 1 și 2 de Oradea s-au mobilizat pentru o nouă misiune de protejare şi salvare a semenilor. Întrucât premisa unor sărbători fericite este, în primul rând, sănătatea, peste 20 de pompieri militari s-au prezentat la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea, alegând să-și ajute semenii prin actul benevol donare de sânge.

Demersul lor continuă seria acestor tipuri de intervenții salvatoare, derulate constant de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, scopul acestora fiind acela de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă, celor care depind de un astfel de gest şi de această dată implicit, de a oferi celor care suferă, posibilitatea de a trăi cu speranţă şi bucurie Sărbătoarea Crăciunului.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri