Mituri și realități din cazinouri: Învață să te bucuri de fiecare joc!

Jocurile de noroc reprezintă unul dintre cele mai importante fenomene din industria de entertainment din țara noastră. Printre milioane de pasionați care apreciază cazinourile, fie acestea terestre sau online, există și anumite mituri care pot strica farmecul jocului. Mai jos, vei găsi cele mai comune 5 mituri care circulă în lumea jocurilor de noroc.

Mit #1: Nu poți câștiga sume importante dacă nu pariezi mult

În cazul unor jocuri de păcănele cu jackpot, este nevoie de mize minime pentru a te putea califica la anumite premii, însă în afară de asta, totul ține de noroc. Cotele sunt multiplicate cu miza, dar asta nu înseamnă că nu poți avea noroc să câștigi un pariu direct pe număr la ruletă sau că nu poți prinde, o serie de mâini bune la blackjack sau câteva speciale la păcănele. Important este să nu mizezi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

Mit #2: Poți folosi aplicații pentru a câștiga

La fel cum la pariuri sportive, escrocii pretind că vând ponturi sigure de la meciuri trucate, în cazul cazinourilor se propun diverse dispozitive și aplicații pentru a câștiga. Evident, toate acestea sunt escrocherii. Nu te lăsa păcălit de nici un fel de demonstrație și nu plăti niciodată pentru astfel de produse.

Mit #3: Ofertele promoționale nu pot fi duse la capăt de jucători

Această idee a fost lansat de anumiți jucători ghinioniști, care pur și simplu nu înțeleg principiile de funcționare ale sloturilor. Înainte de a revendica un bonus casino online, jucătorul trebuie să fie atent la termenii și condițiile ofertei. În funcție de asta, se poate evalua, în linii mari, care sunt șansele de a rula cu succes promoția respectivă. Totuși, nu este bine să se plece cu acest gând, deoarece jocurile de cazinou și ofertele aferente sunt concepute pentru a le oferi un plus de distracție consumatorilor și nimic mai mult.

Mit #4: Câștigurile sunt mai mari la orele de vârf

Anumiți jucători au impresia că un cazinou plin este mult mai avantajos, însă acest lucru este doar o iluzie. Este normal să vezi mai multe câștiguri pe timpul șederii într-un cazinou plin, dar asta nu înseamnă că șansele de reușită se modifică într-un fel. În același mod, există o idee cum că păcănelele online plătesc mai bine la orele de vârf, atunci când sunt mai mulți jucători activi. În realitate, ambele ipoteze sunt false și nu au nici un fundament. Jocurile sunt programate să ofere câștiguri în momente complet aleatorii, iar numărul jucătorilor și ora sunt elemente care nu influențează în nici un fel desfășurarea jocurilor.

Mit #5: Jocurile se „răcesc” după acordarea unor câștiguri

Sunt jucători care au impresia că nu vor mai putea câștiga dacă joacă după ce s-a acordat un câștig important sau s-a declanșat un jackpot; alții, cred contrariul și anume că, după acordarea unor câștiguri este foarte probabil să se declanșeze mai multe. Ambele ipoteze sunt însă greșite. Soft-urile care coordonează acest jocuri nu țin cont de astfel de lucruri. Rezultatele jocurilor de noroc sunt cu totul imprevizibile, tocmai pentru a-i proteja pe deținătorii cazinourilor de posibile fraude, lucru care face ca distracția să fie garantată.

Data viitoare când vrei să joci la cazinou, uită de toate aceste mituri și nu uita că cel mai important este să te distrezi jucând responsabil.

(Advertorial)

Alte știri