Mobilizare exemplară pentru studenta Larisa Ujvari. Apelul pentru donare de sânge, continuă

Studenţii din Oradea s-au mobilizat exemplar. Marţi dimineaţa, au venit în număr mare să îşi ajute o colegă aflată în suferinţă.
Tânăra, studentă în anul întâi la Farmacie, a suferit o infecţie gravă, iar acum are mare nevoie de sânge.

Cu toate că anunţul a apărut abia de o zi, peste 100 de tineri s-au prezentat marți dimineaţă la Centru de Transfuzii Sanguine din Oradea. Larisa Ujvari, studentă în anul 1 la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, este internată în stare gravă la Spitalul Județean din Oradea. Părinţii ei speră că ajutorul acestor tineri va fi cu folos.

“Le mulţumesc foarte mult şi din suflet la toţi cei care au participat la donare de sânge şi care au dat. I-au dat o mică speranţă la viaţă, să trăiască mai departe … tânără. Le mulţumesc din suflet, nu găsesc cuvintele cu care să le mulţumesc tuturor celor care au participat la această donaţie. A pornit totul de la o criză de rinichi, deci în săptămâna Crăciunului. Care nici nu se ştie, încă. Deci prea multe informaţii n-am primit nici eu de la medici, ” a declarat pentru stirileprotv.ro, Doina Ujvari, mama Larisei.

Conducerea centrului de recoltare din Oradea a prelungit programul, iar donatorii se vor putea prezenta inclusiv sâmbătă, pentru a veni în ajutorul tinerei.

Foto: stirileprotv.ro

Distribuie informația
Alte știri