Modificarea unor taxe și tarife locale din Bihor, în transparență decizională

Astăzi, 21 aprilie, a fost postat în transparență decizională proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr. 10, la Hotărârea Consiliului Județean Bihor, nr. 297 din 29.11.2021, privind aprobarea taxelor și tarifelor locale pentru anul fiscal 2022. Acestea constituie venituri la bugetul local al județului și la bugetul instituțiilor subordonate.

Documentul se referă la taxele și tarifele practicate de Muzeul Țării Crișurilor – Complex Muzeal pentru prestări servicii specialiști, eliberarea unor documente, pentru fotografiere și filmare în interiorul muzeului, etc.  

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la avizier, la Serviciul Financiar al Consiliului Județean Bihor, precum și pe site-ul propriu, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații publice/ Transparență/ Transparență decizională.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative la adresa de e-mail registratura@cjbihor.ro sau la sediul instituției, în termen de 10 (zece) zile de la data publicării acestuia pe site-ul Consiliului Judeţean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri