Modificări în circulația rutieră din zona Pieţei Ferdinand din Oradea. Comunicat

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat vineri, 13 noiembrie, la solicitarea constructorului, în scopul realizării lucrărilor de reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand, închiderea circulației auto pe cele două benzi de circulație dinspre Podul Sf. Ladislau spre str. Iosif Vulcan până în data de 31 decembrie 2020, în urma deschiderii circulației auto pe strada Patrioților.

În urma acestei închideri, în această perioadă strada Moscovei va deveni cu 2 sensuri de circulație și se va interzice parcarea pe această stradă, iar pe strada Ady Endre se inversează circulația, în sensul că se va putea circula dinspre podul Sf. Ladislau spre Clubul Constructorul.

Totodată, comisia a avizat închiderea traficului pe strada Iosif Vulcan, pe tronsonul de la intersecția str. Iosif Vulcan – str. N. Grigorescu până la intersecția str. Libertății – str. Iosif Vulcan, începând din 16.11.2020 până la data de 31.12.2020, în vederea executării lucrărilor de pietonalizare din zona străzii Libertății. De menționat că în această perioadă riveranii din str. Iosif Vulcan vor avea acces, în limita posibilităților.

Distribuie informația
Alte știri